Verzend en leveringsbeleid



De bestellingen worden GRATIS thuisbezorgd. Voor de zending zijn wij zelf verantwoordelijk. Voor het doorgeven van wijzigingen in bijvoorbeeld adres of tijdstip van bezorgingen kun je gemakkelijk een mail sturen naar info@simplylocal.nl. De wijziging wordt dan binnen 24 uur verwerkt.


Vóór donderdag besteld is maandag in huis.

Om ervoor de zorgen dat op maandag alle producten van de lokale leveranciers kunnen worden bezorgd kun je uiterlijk 5 dagen voor de bezorg dag (maandag) bestellen.  

Je kunt de Simply Local box altijd 2 weken vooruitbestellen.  

De levering van de Simply Local box is iedere week op maandag (bij uitzondering van feestdagen). Bij het aanmeldingsformulier kun je jouw voorkeurstijd op de bezorg dag opgeven.

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail van ons. Heb je na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@simplylocal.nl.

Als wij de box niet bij jou kunnen bezorgen dan nemen wij de box mee terug naar het hoofdkantoor van Simply Local op Patrijsweg 1, Uden 5406 NG. Waarna je de box op de dag zelf op kunt komen halen. Voor contact over het ophalen van de box kun je het volgende nummer bellen +31 6 30383767.

Andere belangrijke informatie:

Simply Local bezorgt momenteel enkel in gemeente Maashorst en Veghel.

Verkeerd verzendadres ingevuld?

Geen nood je kunt gemakkelijk de wijziging doorgeven door een mailtje te sturen naar info@simplylocal.nl.

Bestelling wijzigen of annuleren?

Je bestelling wijziging of annuleren kan tot uiterlijk 5 dagen voor de bezorgdag. Wil je je bestelling wijzigen of annuleren stuur dan een mail naar info@simplylocal.nl.