Hoe werkt het?

Wat doen wij?

In de huidige drukte van alle dag is het soms moeilijk om het beste te doen voor mens, dier en natuur. In je eentje kan je tenslotte de wereld niet dragen. Wij beseffen dit ons maar al te goed en met die reden is Simply Local er om je te helpen!

Elke week gaan wij voor jou langs de lokale boeren en ondernemers om zo kortere voedselketens te realiseren. Door de verschillende lokale bronnen met elkaar te verbinden met verrukkelijke recepten als resultaat, bevorderen we niet alleen korte voedselketens maar zorgen we er ook voor dat we je persoonlijke voetafdruk verkleinen. En dat zonder dat jij extra moeite hoeft te doen! 

Wekelijks stoppen wij al onze liefde in het ontwikkelen van nieuwe eigentijdse en seizoensgebonden gerechten. Je kunt ze ieder moment bestellen via onze webshop en ontvangt ze bij je thuis, zodat jij zonder zorgen aan de slag kunt met koken. Ten alle tijden kan je kiezen voor hoeveel dagen en voor hoeveel personen je gebruik wil maken van de maaltijdbox, je behoudt dus altijd je flexibiliteit!  

De maaltijden in je maaltijdbox zijn volledig geportioneerd en waar nodig geseald in voedselvriendelijke verpakkingen. Daarnaast krijg je bij elke bestelling per mail een bewaaradvies, zo kunnen we samen de voedselverspilling minimaliseren en houden we de producten lekker vers. Sommige producten kunnen wij helaas nog niet voor je portioneren en daarom ook niet in de box meeleveren. Met die reden vragen wij je soms producten uit je eigen voorraadkast te gebruiken om je gerecht helemaal af te maken (wij zullen je ten alle tijden op de hoogte brengen wanneer dit het geval is).


Wat doe jij?

Wanneer je de box hebt ontvangen, ben jij aan de beurt! Je gaat aan de slag met het koken en bereiden van een verrukkelijke eigentijdse, lokale en seizoensgebonden maaltijd. Hiervoor hoef je alleen de instructies uit het bijgeleverde recept te volgen. Het recept en het bewaaradvies ontvang je altijd per mail. Wij wensen je onwijs veel plezier met het ontdekken van nieuwe smaken maar bovenal veel plezier met koken! – Liefs team Simply Local.



Word lid van de Simply Local community!

Wanneer je kiest voor onze lokale maaltijdbox kan je lid worden van onze Simply Local community en ben je één van onze lokale helden. Om dit te vieren bieden wij je 25% korting op je eerste 2 box bestellingen! Elke week sturen wij je een reminder dat er weer verrukkelijke nieuwe recepten te vinden zijn en kan jij bepalen of je mee wilt doen met de Simply Local box. Hierdoor behoud jij je flexibiliteit wanneer je eens met vrienden wil eten, als je op vakantie bent of als je graag nog een extra dag wilt genieten van onze heerlijke gerechten.

Allergenen informatie

Kan sporen van gluten bevatten

Kan sporen van noten bevatten

Vis

Bevat lactose

Bevat ei

Vegetarisch

Veganistisch

Bevat Vlees